Sajtómegjelenéseink

Ezen az oldalon a BIG-HAUSE Facility Management Kft.-vel illete az általa üzemeltetett Facility/Property Management Bloggal kapcsolatos sajtómegjelenéseket mutatjuk be. Köszönjük a szerkesztőségek munkáját!

Roland Garros

Hogyan zajlik a nagyüzem a Roland Garroson? Mi fán terem ilyenkor a facility menedzsment? – Realista.hu
A Roland Garros facility managementje egy komplex és jól szervezett rendszer, amely számos különböző területet ölel fel. 2011 óta az ENGIE Solutions biztosítja a terület technikai létesítményeinek üzemeltetését és karbantartását. Az ENGIE helyszíni csapata a verseny ideje alatt megduplázódik, és napi 24 órában vannak jelen, hogy biztosítsák a versenyzők és a nézők kényelmét. Az általuk nyújtott szolgáltatások közé tartozik a légkondicionáló-, a szellőztető- és az automatikus hűtőrendszerek üzemeltetése, olvasható a BIG-HAUSE blogcikkében.

Megjelenés időpontja: 2024. június 5.

Fmnewsroom.com illusztráció

15 perces városok a fenntrathatóság és a létesítményüzemeltetők szemszögből – Fmbusiness.hu
A 15 perces város egy forradalmi várostervezési koncepció, amelynek középpontjában olyan önellátó városrészek létrehozása áll, ahol a lakosok negyed órás perces sétával vagy kerékpározással elérhetik mindennapi szükségleteiket otthonuktól.

Megjelenés időpontja: 2024. április 5.

Fmnewsroom.com illusztráció

15-minute cities and what FMs have to do with them? – Fmnewsroom.com
Facilities managers who are seeking to optimise their building operations must remain open to the idea of 15-minute cities because it enhances operational efficiency and places a spotlight on tenant satisfaction. By fostering a closer connection to local amenities, facilities managers can tailor their building services to accommodate the convenience and accessibility which is emphasised by the 15-minute city lifestyle.

Megjelenés időpontja: 2024. április 1.

Realista.hu illusztráció - 15 perces város

Milyen szerepe lehet egy irodaháznak a 15 perces városban? – Realista.hu
…fontos, hogy az épületek üzemeltetésének optimalizálására törekvő létesítménygazdák nyitottak maradjanak a 15 perces városok gondolata iránt, mert ez növeli a működési hatékonyságot és a bérlői elégedettséget helyezi előtérbe. A helyi szolgáltatásokkal való szorosabb kapcsolat elősegítésével a létesítmények üzemeltetői úgy alakíthatják ki az épület szolgáltatásait, hogy azok már ne csak a bérlők igényeinek feleljenek meg, hanem a víziónak megfelelő városi életmód által hangsúlyozott kényelemnek és elérhetőségnek is, olvasható a BIG-HAUSE Facility Management blogcikkében.

Megjelenés időpontja: 2024. március 18.

Realista.hu illusztráció

Hogyan tegyük versenyképessé a B kategóriás irodaházakat a nehéz időkben? – Realista.hu
Ma már szinte elképzelhetetlen irodafejlesztés anélkül, hogy valamelyik minősítési rendszerben terveznék, kiviteleznék, valamint akkreditálnák a létrejövő ingatlanokat, annál is inkább, mert napjainkban a bankok finanszírozási szempontból előnyben részesítik a zöld minősítések megszerzésével tervező beruházásokat, akár belépési feltételként is szabva, hogy kizárólag ilyen projekteket támogatnak, írja a Facility/property management blog.

Megjelenés időpontja: 2024. február 26.

Realista.hu illusztrációja

Hogyan menedzselik az üzemeltetők egy amerikai gigarendezvény után a helyreállítást? – Realista.hu
Egy ekkora esemény megszervezése rendkívül összetett és technológiai szempontból kihívást jelentő munka, amelynek sikere elengedhetetlen az esemény sikeréhez. Az FM-csapatnak minden részletre oda kell figyelnie, hogy biztosítsa az esemény zökkenőmentes lebonyolítását. Ugyanilyen nagy körültekintést igényelnek a mérkőzés befejeződését követő létesítménygazdálkodási teendők is, írja a Facility/property management blog.

Megjelenés időpontja: 2024. február 14.

Mfor.hu-illusztráció

Titkok a mostani Super Bowlról – Mfor.hu
A Super Bowl nem csupán egy izgalmas sporteseményről szól, hanem a mögötte álló összetett létesítménygazdálkodási (facility management, FM) folyamatokról is. A fő amerikai futball-bajnokság döntőjének sikere érdekében az FM-csapatnak minden részletre oda kell figyelnie, hogy biztosítsa az esemény zökkenőmentes lebonyolítását.

Megjelenés időpontja: 2024. február 10.

Technokrata-illusztráció

Super Bowl és létesítménygazdálkodás – Technokrata.hu
A BIG-HAUSE Kft. által üzemeltetett weboldalon minden héten az ingatlanok üzemeltetésével és takarításával kapcsolatos egy-egy érdekes témát dolgoznak fel. Igyekeznek értékes információkkal szolgálni az ingatlantulajdonosoknak, létesítménygazdáknak, beszerzőknek, de a létesítménygazdálkodási kollégák és más érdeklődők számára is. A Facility/Property Management Blog célja, hogy elméleti áttekintést és gyakorlati tippeket nyújtson működésük egyszerűsítéséhez, jövedelmezőségük növeléséhez, a bérlői elégedettség fokozásához, de segíteni szándékozik abban is, hogy meg tudják fogalmazni a szolgáltató cégekkel szembeni elvárásaikat.

Megjelenés időpontja: 2024. február 9.

Realista-illusztráció

A Super Bowl a létesítménygazdálkodási piac csúcsderbije – Realista.hu
A Super Bowl nem csupán egy izgalmas sporteseményről szól, hanem a mögötte álló összetett létesítménygazdálkodási folyamatokról is. A fő amerikai futball-bajnokság döntőjének facility management feladatainak biztosítása egy rendkívül összetett és technológiai szempontból kihívást jelentő kihívás, amelynek sikere elengedhetetlen az esemény sikeréhez. Az FM-csapatnak minden részletre oda kell figyelnie, hogy biztosítsa az esemény zökkenőmentes lebonyolítását, írja a Facility/Property Management Blog.

Megjelenés időpontja: 2024. február 7.

Facility blog illusztráció

Új blog segíti az ingatlantulajdonosokat – Kkvmagazin.com
Húsvétra időzítette új blogjának megjelenését a BIG-HAUSE Kft. Az oldalon mostantól minden héten az ingatlanok üzemeltetésével és takarításával kapcsolatos egy-egy érdekes témát dolgoznak fel. Igyekeznek értékes információkkal szolgálni az ingatlantulajdonosoknak, létesítménygazdáknak, beszerzőknek, de a facility manager kollégák számára is.

Megjelenés időpontja: 2023. április 14.

Közösségi közlekedés - takarítás

Komoly üzlet takarítani a BKV járműveit és telephelyeit – Napi.hu
A BKV Zrt. járműveinek, telephelyeinek és létesítményeinek egy évre szóló takarítását a B+N Referencia Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt., valamint a Big-Hause Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. nyerte el, nettó 13 milliárd 426 millió forinttal.

Megjelenés időpontja: 2022. május 13.

A SIKERES MUNKAHELYEK GONDOS GAZDÁJA

A hét idézete: „Egy szürke irodaházban sem annyira nyomasztó és ordító a magány, mint amilyen egyeseknek egy vidám nyaralóhelyen lehet.” (Kordos Szabolcs)

Az ÉKM-rendelet szerint az építőipari rezsióradíj min. 5856 Ft. A MATISZ ajánlása alapján az irodai takarításé 2024-ben min. 3629 Ft. Mi ehhez tartjuk magunkat...

Kérje ingyenes árajánlatunkat!

24 órán belül visszajelzünk Önnek!